Градушката е причината,иначе никога нямаше да замениш comon rail с tdi!Предполагам си наясно защо?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dragonman Покажи съобщениеГрадушката е причината,иначе никога нямаше да замениш comon rail с tdi!Предполагам си наясно защо?
Става дума за кола от по-висок клас.Това е причината да купувам.Вече съм на години на които не ми се кара на педал или поне по рядко ме сърбят ръцете.колкото до комън райла ,то си го пише.
Разположение на двигателя Отпред, надлъжно
Обем на двигателя 3936 см3
Максимална мощност при 3750 rpm
Въртящ момент 650/1800-2500 Nm
Горивна система Дизел Комънрейл
Турбина Турбокомпресор
Разположение на цилиндрите V-образен
Брой цилиндри 8
Задвижване Пълно постоянно (4x4)
Други са ми притесненията ,да попадна на без проблемна кола. А колите от този клас често са с огромен пробег и си показват рогата .До тук, два фиата,алфа жулиета,алфа 164 2.0 ТС,две капи 2.0.5.20V.Сега отново на старата любов алфа-този път 166 2.5 v6
Comment
-
Мерцедес!Не се вкарвай във филми с фв!Тва,ако те влече немска кола от този клас,и внимавай с автомата,иначе Еклас,може и на ръчка да случиш.
---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:37 ----------
Първоначално публикувано от plamenp59 Покажи съобщениеСтава дума за кола от по-висок клас.Това е причината да купувам.Вече съм на години на които не ми се кара на педал или поне по рядко ме сърбят ръцете.колкото до комън райла ,то си го пише.
Разположение на двигателя Отпред, надлъжно
Обем на двигателя 3936 см3
Максимална мощност при 3750 rpm
Въртящ момент 650/1800-2500 Nm
Горивна система Дизел Комънрейл
Турбина Турбокомпресор
Разположение на цилиндрите V-образен
Брой цилиндри 8
Задвижване Пълно постоянно (4x4)
Други са ми притесненията ,да попадна на без проблемна кола. А колите от този клас често са с огромен пробег и си показват рогата .
Comment
-
Първоначално публикувано от dragonman Покажи съобщениеКолега,и аз съм на 43г.,но когато си доволен от алфа 166 и я поддържаш като принцеса не се отказваш от нея!Това което си харесал далеч не е за спокойно каране,а и шанса да случиш на читав екземпляр е нищожен!
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
Малко спам...Колега,кажи,дали Капата е по лимузина от 166?До тук, два фиата,алфа жулиета,алфа 164 2.0 ТС,две капи 2.0.5.20V.Сега отново на старата любов алфа-този път 166 2.5 v6
Comment
-
Колеги, имам си една 147ца, обаче съм решил че ми трябва още една беля на главата. Та искам 166, но фейслифт и задължително ръчка. Тая работа с автомата не ме кефи.
ОБАЧЕ, в мобилето има само 5 коли и нито една не ми хваща окото. Предпочитам дизел ама и бензинова ще върши работа. Дайте ми идея какво да правя.
Comment
-
Първоначално публикувано от plamenp59 Покажи съобщениеВече съм на години на които не ми се кара на педал или поне по рядко ме сърбят ръцете.колкото до комън райла ,то си го пи
Само да можеше Алфата ти да говори...друго щеше да каже!
1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Няма развитие.Днес пътувах и разгледах две А8-ци.Скръб.В мобилето лачени а на живо, нищо.Не бих ги заменил за алфата ми дори,макар ,че висок клас и цени обявени по 11-12 хиляди.По телефона говорят ,че са перфектни , а истината е съвсем друга.Никакви гуми.Боядисани детайли а казват че няма никакви интервенции.Износени и захабени салони.И още куп дефекти.Last edited by plamenp59; d.m.y г., 18:21.До тук, два фиата,алфа жулиета,алфа 164 2.0 ТС,две капи 2.0.5.20V.Сега отново на старата любов алфа-този път 166 2.5 v6
Comment
-
Първоначално публикувано от plamenp59 Покажи съобщениеНяма развитие.Днес пътувах и разгледах две А8-ци.Скръб.В мобилето лачени а на живо, нищо.Не бих ги заменил за алфата ми дори,макар ,че висок клас и цени обявени по 11-12 хиляди.По телефона говорят ,че са перфектни , а истината е съвсем друга.Никакви гуми.Боядисани детайли а казват че няма никакви интервенции.Износени и захабени салони.И още куп дефекти.
__________________До тук, два фиата,алфа жулиета,алфа 164 2.0 ТС,две капи 2.0.5.20V.Сега отново на старата любов алфа-този път 166 2.5 v6
Comment
-
Първоначално публикувано от plamenp59 Покажи съобщениеДнес имах повече късмет.Намерих това което търся и в понеделник отиваме да го прехвърлям.Първите ми впечатления са добри.Относно возията категорично превъзхожда нашите коли, а скорост и пъргавина е несравнимо с модела ни. Тези дни ще направя един списък с частите които съм купувал за резерва и ще ги публикувам в раздел продава.След това като съм готов с обслужването на аудито ще решавам съдбата на една от 166 -ците. Благодаря на отзовалите се колеги и се надявам и бъдеще да сме полезни един на друг защото любовта си е любов ,а нашата любов е Алфа Ромео.
__________________До тук, два фиата,алфа жулиета,алфа 164 2.0 ТС,две капи 2.0.5.20V.Сега отново на старата любов алфа-този път 166 2.5 v6
Comment
Comment